15-02-2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ

29-11-2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΒΟΡΕΙΩΝ»Με τη συμμετοχή εκπροσώπων σχεδόν όλων των Συνδέσμων - μελών των ΒΟΡΕΙΩΝ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου στον χώρο του Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Ομοσπονδίας μας .

- Πριν την έναρξη ο Φώτης Κυριακόπουλος ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους τον χαιρετισμό και τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε τρέχοντα θέματα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον σύμβουλο και υπεύθυνο Συνδέσμων Παναγιώτη Ποικιλίδη .

- Ακολούθησε συζήτηση , προτάσεις και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των ΒΟΡΕΙΩΝ στο Συνδεσμιακό Κίνημα αφού φέτος το καλοκαίρι οι ΒΟΡΕΙΟΙ συμπληρώνουν 12 χρόνια ιστορίας με ενεργή και δυναμική συμμετοχή στα «κοινά» του Δικέφαλου του Βορρά .

- Αποφασίστηκε η περιφρούρηση και προστασία της ΤΟΥΜΠΑΣ από κάθε δολιοφθορέα , αρχής γενομένη στο επόμενο εντός ματς με την ομάδα του δημόσιου .

- Η μελέτη , σύνταξη κι επίσημη τοποθέτηση των ΒΟΡΕΙΩΝ μέσω ολοκληρωμένης πρότασης για το θέμα του νέου γηπέδου , αφού αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπούμαστε από ΚΑΝΕΝΑΝ στην προσωρινή επιτροπή που συστάθηκε από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για τον λόγο αυτό .

- Η πλήρη και δυναμική εναντίωση μας στον περιβόητο «νόμο Ορφανού» αφού σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ είτε εντός , είτε εκτός έδρας μετράμε απώλειες σ' έμψυχο υλικό εξαιτίας αναίτιων συλλήψεων που στη συνέχεια μετατρέπονται σε αυστηρές καταδίκες από Αθηναίους δικαστές που εξαντλούν το μένος τους στον κόσμο του ΠΑΟΚ .

- Η ηθική (και όχι μόνο αν χρειαστεί ...) υποστήριξη μας στον Γιώργο Γεωργιάδη , τον άνθρωπο που μας έκανε περήφανους πάμπολλες φορές , με τα γκολ του αλλά και το δυναμικό πάθος του στον τελευταίο αγώνα ...

- Η αηδία κι απέχθεια μας για την εμετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Π. και τα συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και στον «Σβούρα» για την ανακοίνωση – απάντηση τους καθώς και τις αντιδράσεις τους .

- Η εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού καθώς και του άγραφου νόμου των ΒΟΡΕΙΩΝ σε ατοπήματα – ολισθήματα που υπέπεσαν οι Σύνδεσμοι Μελίκης και Συκεών .

- Αποφασίστηκε η αποβολή και μη συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας για το Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΣΥΚΕΩΝ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και έως ότου πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Αρναίας τον Μάιο όταν και θα οριστεί και το χρονοδιάγραμμα της νέας χρονιάς . Μέχρι τότε περιμένουμε από τον εν λόγω Σύνδεσμο και παραμερίζοντας προσωπικές φιλίες 20ετίας (που παραμένουν) το ξεκαθάρισμα του σε πρόσωπα και καταστάσεις , καθώς και η απόδοση πειστικών εξηγήσεων για τη συμμετοχή του στο φιάσκο των φετινών ημερολόγιων που έβλαψε ηθικά και οικονομικά του ΒΟΡΕΙΟΥΣ . Περιμένουμε να μάθουμε ποιοι οικονόμησαν στο όνομα του ΠΑΟΚ και στις πλάτες των ΒΟΡΕΙΩΝ καθώς και που πήγαν αυτά τα χρήματα .

- Η προσωρινή αποπομπή του Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΜΕΛΙΚΗΣ λόγω μη εφαρμογής του εσωτερικού κανονισμού και μέχρι να εκπνεύσει το καθεστώς επιτήρησης . Στην περίπτωση αυτή συγχαίρουμε τον στυλοβάτη αυτού του επαρχιακού Συνδέσμου Βασίλη Μπισιρόπουλο που ξεκαθάρισε την θέση του καθώς και για την γνήσια κι αντρίκεια στάση του και περιμένουμε από τα άλλα μέλη στο μέλλον να τον μιμηθούν .

- Μετά το τέλος της συγκέντρωσης και παρά το γεγονός πως η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη με ποικίλα συναισθήματα , έγινε η κοπή της βασιλόπιτας των ΒΟΡΕΙΩΝ με τυχερό τον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ που κερδίζει ένα νέο πανό .

- Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και ώρα 15:00 στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ στο Νομό Κοζάνης .


ΒΟΡΕΙΟΙ

 

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]