Τελευταία Ενημέρωση 04/05/06

 

19-11-2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΒΟΡΕΙΩΝ» ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ «ΒΟΡΕΙΩΝ».

«Μέσα σ' ένα πολύ καλό οικογενειακό ΠΑΟΚτσήδικο κλίμα , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ συγκέντρωση των Δ.Σ. των Σ.Φ.ΠΑΟΚ που ανήκουν στην ομοσπονδία των «ΒΟΡΕΙΩΝ». Στην συγκέντρωση που έγινε στον όμορφο και άριστα οργανωμένο γραφειακό χώρο του Σ.Φ.ΠΑΟΚ «ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ»-ΒΟΡΕΙΟΙ παραβρέθηκαν αποκλειστικά μέλη των Δ.Σ. των εξής Συνδέσμων :
1) ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ – ΒΟΡΕΙΟΙ
2) ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
3) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
4) ΚΟΖΑΝΗΣ
5) ΛΕΣΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
6) ΜΕΛΙΚΗΣ(νέο μέλος )
7) ΝΑΟΥΣΑΣ
8) ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΦΟΥΤΡΕ
9) ΣΥΚΕΩΝ – ΒΟΡΕΙΟΙ
10) PAOK FANS NORTHERNERS. »

Επίσης ήταν παρόντες εκπρόσωποι των υπό ίδρυση Σ.Φ. ΠΑΟΚ :
1) ΓΡΕΒΕΝΩΝ (επαναλειτουργία )
2) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
3) ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Χαιρετισμό μέσω FAX , e-mail και τηλεφωνικής επικοινωνίας απέστειλαν οι Σ.Φ.ΠΑΟΚ που είναι μέλη των «ΒΟΡΕΙΩΝ» αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στη σαββατιάτικη συγκέντρωση της Εορδαίας :
1) MELBOURNE CLUB PAOK
2) Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ “BLACKSHIRTS”(COVENTRY+PLYMOUTH)
3) ΒΕΡΟΙΑΣ
4) ΑΡΝΑΙΑΣ
5) ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
6) ΚΑΤΑΧΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
7) ΚΟΡΙΝΘΟΥ
8) ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία των «ΒΟΡΕΙΩΝ» στα επόμενα χρόνια και που θα δημοσιοποιηθούν στα site www.paokvoreioi.com και www.northerners.gr αμέσως μετά το συλλαλητήριο διότι αυτή τη στιγμή ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!

Αν και δεν συμφωνούμε με την ώρα έναρξης της μεγάλης πανελλήνιας συγκέντρωσης του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής , ενώνουμε την φωνή και την δύναμη μας με τα υπόλοιπα αδέρφια μας ΠΑΟΚτσήδες , οργανωμένους και μή , για να φτάσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του ΒΟΡΡΑ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε , ελεύθερο και δυνατό !!

Καλούμε κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ , κάθε ηλικίας να δώσει το δυναμικό του παρών την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 στην ΚΑΜΑΡΑ . Κάθε απουσία θεωρείται λιποταξία εν καιρώ πόλεμου την στιγμή που ο πόλεμος του ΠΑΟΚ κόντρα στην κρατική μηχανή κορυφώνεται …
Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί .
Τονίζουμε πως τα πούλμαν και κάθε μέσο μετακίνησης μας τα πληρώνουμε από την πάρτη μας και δεν γουστάρουμε «διευκόλυνση – υποχρέωση « …από κανέναν !!!
Την αγάπη , την τρέλα μας και την καψούρα μας γουστάρουμε να την πληρώνουμε !!!

ΠΑΟΚ «ΒΟΡΕΙΟΙ»

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]