Τελευταία Ενημέρωση 12/06/07

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ 12/06/07

Συγκεντρωθήκαμε όλοι οι οργανωμένοι σύνδεμοι και αποφασίσαμε να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση την διαγραφή-ρύθμιση των χρεών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Η ανακοίνωση αυτή είναι αποτέλεσμα απόφασης όλου του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ λαού οργανωμένου και μη.
Καθιστούμε τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αθλητισμού προσωπικά υπεύθυνους με την μη τήρηση των υποσχέσεων τους ότι μέχρι τις 15/6/07 θα ρυθμιστούν-διαγραφούν τα χρέη της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. καθιστώτας έτσι αδύνατη την ενασχόληση ενεργά στα διοικητικά της ομάδας μας του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού ειδώλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αρχηγό μας και της Εθνικής Θοδωρή Ζαγοράκη που έδωσε όραμα στα όνειρα μας.
Είναι απαράδεκτο εκατοντάδες χιλιάδες λαού να είναι όμηροι μιας κατάστασης που ουδεμία ευθύνη έχουν. Ευαγγελίζαστε την ισονομία και την ίση μεταχείριση όταν έχετε χαρίσει κατά το παρελθόν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ανταγωνίστριες ομάδες , ενώ ακόμα και σήμερα με τις χορηγίες σας που δίνετε απλόχερα στους νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου η αγωνιστική και όχι μόνο διαφορά διευρύνεται συνεχώς.
Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ανεξέλεγκτος ακόμα και από εμάς τους ίδιους και αδυνατούμε να ελέγξουμε την οργή του. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΣ λαός είναι στις επάλξεις και η μάχη αυτή δεν πρόκειται να χαθεί. ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΑΤΕ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]